ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΓΡΦΕΙΩΝ 2

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

CITY Dream Kubos

Μεταλλικός καναπές με ενιαία έδρα πλάτη από διάτρητη λαμαρίνα σε χρωματισμό μαύρο, γκρι και μπορντώ με χρωμιομένα πόδια και μπράτσα . Διατίθεται σε διθέσιο, τριθέσιο, τετραθέσιο και διθέσιο με τραπεζάκι και τριθέσιο με τραπεζάκι .

Καναπές με μεταλλικό σκελετό χρώματος μαύρου , με έδρα πλάτη από PVC ή ύφασμα ή δερματίνη . Διατίθεται σε διθέσιο, τριθέσιο, τετραθέσιο και διθέσιο με τραπεζάκι και τριθέσιο με τραπεζάκι .


Κάθισμα χώρου υποδοχής με πλάτη ή με γωνία με μεταλλικό σκελετό καλυμμένος με ύφασμα ή δερματίνη με χρωμιομένα πόδια. Διατίθεται σε μονοθέσιο.

KIRKI BRIDGE 1 Θ, BRIDGE 2 Θ OMEGA 2 Θ, OMEGA 1 Θ

Κάθισμα χώρου υποδοχής, μοντέρνου  σχεδιασμού χωρίς μπράτσα, με επένδυση από ύφασμα. Διατίθεται  μονοθέσιο. Διατίθεται και με δερματίνη.

Πολυθρόνα χώρου υποδοχής τροχήλατη, μίας θέσεως με επένδυση  από δερματίνη. Διατίθεται και με ύφασμα.Πολυθρόνα χώρου υποδοχής τροχήλατη, δυο θέσεων με επένδυση  από δερματίνη. Διατίθεται και με ύφασμα.

Πολυθρόνα χώρου υποδοχής μίας  θέσεως με μεταλλικό λοξό πόδι και  επένδυση από δερματίνη. Διατίθεται  και με ύφασμα.Καναπές χώρου υποδοχής δύο θέσεων με μεταλλικό λοξό πόδι και επένδυση από δερματίνη. Διατίθεται και τριθέσιος. Διατίθεται και με ύφασμα.CS 2
Καλόγερος βαφής με μεταλλικό σκελετό, μεταλλικά  πόδια και ομπρελοθήκη.
 
SOL 1Θ Β, SOL 2Θ A

Πολυθρόνα χώρου υποδοχής, μίας  θέσεως αποτελούμενη από μπράτσα , σκελετό μαύρουχρώματος και επένδυση από ύφασμα. Διατίθεται και με δερματίνη .Καναπές χώρου υποδοχής, δύο θέσεων αποτελούμενος από μπράτσα, σκελετό μαύρουχρώματος και επένδυση από ύφασμα. Διατίθεται και τριθέσιος Διατίθεται και με δερματίνη.

ΤΑ 1, 50 Χ 50
Τραπεζάκι γυάλινο με μεταλλικά πόδια.

ΤΑ 2, 50 Χ 90
Τραπεζάκι γυάλινο με μεταλλικά πόδια.

CS 1
Καλόγερος  βαφής  με μαύρο μεταλλικόσκελετό, μεταλλικά πόδια και ομπρελοθήκη. 

 

 

Τα καθίσματα διατίθενται σε υλικό από ύφασμα ή δερματίνη,
σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξετε.