Επιστροφή σε ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

JB  5046 AP  4446 R CR 5048 B
Κάθισμα Διευθυντικό τροχήλατο αποτελούμενο από ρυθμιζόμενη
ψηλή πλάτη, με βάση αλουμινίου και μηχανισμό synchron με μπράτσα. Με ρυθμιζόμενο προσκέφαλο καθ’ ύψος και κλίση.

Κάθισμα Διευθυντικό τροχήλατο αποτελούμενο από ψηλή πλάτη, με βάση πολυαμιδίου χρώματος μαύρου με μηχανισμό synchron με μπράτσα. Διατίθεται και με δερματίνη.

 

Κάθισμα Διευθυντικό τροχήλατο αποτελούμενο από ψηλή πλάτη, με βάση πολυαμιδίου χρώματος μαύρου με μηχανισμό ανάκλισης με μπράτσα. Διατίθεται και με δερματίνη.

 

IR 5048 B IR 6051 B BU 4444 B, BS 4444 B
Κάθισμα  Διευθυντικό τροχήλατο  αποτελούμενο  από  ψηλή  πλάτη, με βάση  αλουμινίου   με  μηχανισμό  ανάκλισης  με  μεταλλικά μπράτσα  χρωμιομένα  και επενδεδυμένα   με  δερματίνη.

Κάθισμα σταθερό συνεργασίας αποτελούμενο από μεσαία πλάτη, με μεταλλικό σκελετό τύπου S με μεταλλικά μπράτσα χρωμιομένα και επενδεδυμένα με δερματίνη.

 

Κάθισμα εργασίας  τροχήλατο, αποτελούμενο από μπράτσα, ψηλή  πλάτη και επένδυση από ύφασμα. Διατίθεται και με δερματίνη.Κάθισμα εργασίας  τροχήλατο, αποτελούμενο από μπράτσα, ψηλή ανακλινόμενη πλάτη και επένδυσηαπό ύφασμα. Διατίθεται και με δερματίνη.

 

DT 3347 B DT 4447 B
Κάθισμα εργασίας  τροχήλατο,αποτελούμενο από μπράτσα,μεσαία  πλάτη  και επένδυση  από  ύφασμα.Διατίθεται  και  με δερματίνη.

Κάθισμα εργασίας  τροχήλατο,αποτελούμενο από μπράτσα,ψηλή  πλάτη  και επένδυση  από  ύφασμα.Διατίθεται  και  με δερματίνη.

 

 

 

Τα καθίσματα διατίθενται σε υλικό από ύφασμα ή δερματίνη,
σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξετε.